BLACKBIRD

Create the things you wish existed

Het probleem dat ik vaak heb (en veel om me heen hoor) is dat als ik op zoek ga naar een nieuwe tas of accessoire, ik eigenlijk precies weet wat ik wil. En het vervolgens nergens kan vinden. Ik ben toen zelf mijn tassen gaan ontwerpen en snel liep deze ‘hobby’ uit de hand ;-). Ik mocht twee jaar, tassen op maat maken. Ik vond het fantastisch dat ik mensen blij kon maken met een tas op maat die ze vaak zelf ontworpen hadden.

Op dit moment heb ik een fulltime baan waarbij dit moeilijk te combineren is. En is het helaas niet mogelijk om opdrachten aan te nemen.

Wel verkoop ik mijn eigen ontwerpen. Al mijn tassen en accessoires zijn uniek en er zullen er maar een paar van zijn. Ik houd erg van minimalistische ontwerpen maar kan ook ontzettend genieten van ‘over de top’ materialen. Het belangrijkste vind ik dat de tas goed bij je past en dat deze uniek is, net als jij.

Bekijk mijn portfolio en het laatste nieuws

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

Coco Chanel

All fashion brands are about looking good. Being Human is also about doing good. And you can do good by the simple act of slipping into a t-shirt or a pair of jeans.

Salman Khan
CONTACT

E-MAIL

merelvanhoogstraten@gmail.com

Telefoon

06 27379995

CONTACT