ORIGINAL staat voor uniek, authentiek, origineel, ambachtelijk, en altijd met een mooi verhaal. Wat bij dit concept past is vintage, handgemaakt, fair trade, biologisch, eigen ontwerp of duurzaam geproduceerd. En Blackbird zal op de markt op 26 november op het buitenterrein van Museum Volkenkunde in Leiden staan.

Sinds 2013 staat de Original market met veel plezier op deze locatie, waar je meestal een rondje van kramen rondom het hele museum maakt. Naast de hoofdingang aan de Steenstraat is ook de achteringang bij de Morspoort een goede trekker, via waar een kwart van de bezoekers de markt op komt. Met de centrale ligging tussen Station Leiden CS en de Leidse binnenstad!

Kom 26 november gezellig langs en bekijk de nieuwste collectie tassen, accessoires en sieraden. Ik zal tassen van leer meenemen maar ook mijn nieuwe ontwerpen van wolvilt. Daarnaast heb ik vanaf dan ook sieraden van 925 zilver. Wellicht zit er een leuk Sinterklaas of kerst cadeau tussen. Hopelijk tot dan!

ORIGINAL MARKET zaterdag 26 november | LEIDEN

11.00 tot 17.00 uur
MUSEUMTUIN VOLKENKUNDE